Dimission 2015

Peter Plys, roser og held og lykke... 9. Kl og 10. Kl blev pænt sendt af sted i livet med citater fra Peter Plys, roser og et håndtryk. Som Lars Lilholt skriver i sangen vi sang husk kærligheden og så held og lykke!

Held og lykke og ta` kærligheden med! Held og lykke og ta` kærligheden med!
Held og lykke og ta` kærligheden med
    Hans Lunde Jensen den 24-06-2015
    Vestergårdsskolen skifter spor

Fra og med skoleåret 2015/16 har skolen valgt at udfase brugen af Ipads i undervisningen til fordel for Chromebooks. Baggrundelserne for beslutningen er flere.

I linket kan man læse lidt mere om de overordnede betragtninger bag denne beslutning.

Vi er fortsat glade for Ipaden og eleverne i de nuværende Ipadklasser fortsætter selvfølgelig med deres Ipads.

Fremover vil elever fra 5. klasse få udleveret 1 stk Chromebook til skolebrug. Vi glæder os til atudvikle vores IT-profil yderligere i årene fremover.

Link til brev

Thorkild Tosti Clausen den 17-06-2015
    Valgfagssamarbejde ver. 2,0.

Igen i år får Vestergårdsskolens elever på 7. - 9. klassetrin en bedre mulighed for at få styrket interesseområder, da vi nu snart går ind i valgfagssamarbejdet med skoler på Område Skanderborgvej.

Samarbejdet er til det kommende skoleår med Rosenvangskolen og Viby Skole.

Vedlagt er en oversigt, et valgfagskatalog over de valgfag, vi tilbyder i samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere.

Thorkild Tosti Clausen
    Viceskoleleder

Thorkild Tosti Clausen den 10-06-2015
    Samarbejde om musikundervisning.

Vestergårdsskolen har etableret et samarbejde med Frederiksbjerg Guitarskole til i første omgang skoleåret 2015-2016.

Skolen håber på, at der vil være mange elever, der har lyst til at deltage i musikundervisningen.

Se venligst vedlagte information.

Thorkild
    Viceskoleleder