• 12-02-2016
    Lærerstuderende slut praktik 2. årgang ·

Skolestarter

Besøgseftermiddag på Vestergårdsskolen. Alle vores dejlige skolestartere var inviteret til hygge på Vestergårdsskolen. Det blev til leg, hygge, skolesjov, kaffe og snak med skolelederen. Vi syntes det var hyggeligt.

Nyhed billede
Tak for besøget :-)
    Thorkild Tosti Clausen den 04-01-2016
    Kære alle

Vedlagt info om den kommende elevtrivselsmåling, der skal finde sted fra 25/1 - 12/2.

Thorkild
    Thorkild Tosti Clausen den 12-11-2015
    Kære alle

Vestergårdsskolen er blevet opfordret til at være deltager i Team Rynkeby-løbet fredag i uge 11(projektuge).

Løbet er for børn, der løber for børn med cancer. Team Tynkebys repræsentanter tager sig af meget af det praktiske i løbet af den time, løbet varer.

Vi agter at lave et samarbejde med Viby Skole og AKVA, og det kunne måske være farverigt at booke Viby Stadions løbebane, der kunne danne rammen om alle eleverne fra de to skoler, og hvor "tilsynet" er til at "overskue".

Vi har tilmeldt 400 her fra skolen, så må vi se, hvor den lander, når tid er.

Der vil komme en repræsentant fra Team Rynkeby og aftale nærmere, ligesom de vil modtage alt materiale. Intensionen er,at eleverne løber for et beløb, doneret af fx forældre, fx 1.kr. pr. omgang/pr. km eller lign.

Her er et link til Team Rynkeby: http://www.team-rynkeby.dk/skoleloebet/handlingsplan.aspx

Thorkild
    Viceskoleleder
    Thorkild Tosti Clausen den 17-06-2015
    Valgfagssamarbejde ver. 2,0.

Igen i år får Vestergårdsskolens elever på 7. - 9. klassetrin en bedre mulighed for at få styrket interesseområder, da vi nu snart går ind i valgfagssamarbejdet med skoler på Område Skanderborgvej.

Samarbejdet er til det kommende skoleår med Rosenvangskolen og Viby Skole.

Vedlagt er en oversigt, et valgfagskatalog over de valgfag, vi tilbyder i samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere.

Thorkild Tosti Clausen
    Viceskoleleder