• 23-10-2014
  • 30-10-2014
    besøg i Børnehaven Grøftekanten · 4A

Skolernes motionsdag

Klassisk optakt til efterårsferien med motionsløb og kappestrid. De sædvanlige undskyldninger og beskyldninger mod dommeren i tovtrækning, glade efterårsbørn og unge i en stor skøn bunke. Efterårets farver gav dagen kulør med blæst og sol over Vestergårdsskolen.

Tovtrækning
    Hans Lunde Jensen den 15-10-2014
    Skolen i avisen

Vestergårdsskolen har fået fin omtale af skoleugens tilbud til de kommende skolebørn fra daginstitutionerne.

Tilvalg, ikke fravalg

“Det, at vi har haft skoleuge sidste år har betydet meget for indskolingen. Børnene er meget tryggere, når de starter,” fortæller Dorthe Kjærulff(Skoleleder Vestergårdsskolen).

“Vi vil gerne være med til at vise Vestergårdsskolen frem og være med til at give forældrene et kvalificeret grundlag at vælge skole ud fra. Skolevalget skal være et aktivt tilvalg af en skole, og ikke et fravalg,” siger Jan Fisker(dagtilbudsleder i de omliggende, kommunale dagtilbud).

Tilbage i 0. klasse sidder børnene og kigger fokuseret på lærerens 'smart-board'.

De markerer med hænderne og opfører sig pænt, men spjættende ben, arme og fødder beviser, at de gør sig umage.

Du kan læse hele artiklen i lokalavisen ved at klikke på linket herunder
    Hans Lunde Jensen den 09-10-2014
    Skoleugen for 6. årgang og 8.I

Hele skoleugen er der sket mange spændende ting. 6. årgang lavede grønsagspizza til hele skolen og 8.I hørte om hvorfor det er dumt at køre beruset i bil. De arrangerede selv sund mad, købte ind og tilberedte maden.

Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Skoleugen for 6. årgang og 8. I